fredag 29. juni 2012

Gullbryllup

Fikk bestilling på et gullbryllupskort. Fikk et bilde som jeg skulle bruke på kortet, men siden jeg ikke vet om det er greit at jeg publiserer det, har jeg sladdet bildet.























Det ble et veldig stilrent kort denne gangen. Har brukt to ulike bazzill og mønsterark fra Maja design, Fika. Ellers har jeg brukt punch fra MS, blomster, charm og halvperler. Tallene er stanset ut med dies fra TH.

torsdag 28. juni 2012

Det siste julekortet i juni

Her er det siste julekortet jeg sender inn til Hjertebodens juleblogg denne måneden.





















I juni skulle det ene bidraget være i vintage. Jeg har vel egentlig gjort det på alle tre, men jeg syns alikevel at dette ble mest vinrage av dem. Arkene jeg har brukt denne gangen kommer fra Pion. Ellers har jeg pyntet med blomster, tekst og halvperler.

onsdag 27. juni 2012

Julekort

Her er det andre julekortet jeg har laget til Hjertebodens juleblogg denne måneden. Jeg syns dette ble passe julete. Jeg har brukt blomster fra restehaugen min, ark fra Maja design, spellbinders og halvperler.























Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening og er klar for å sette meg ned for å se litt fotball. Håper alle sammen får en fin onsdagskveld.

tirsdag 26. juni 2012

Sjokoladekort til jul.

Her er det et sjokoladekort i vintagestil jeg har laget til jul. Tenkte jeg skulle lage opp noen som jeg skal legge med i julegavene som en liten ekstrating. Dette er det første julekortet jeg har laget til Hjertebodens juleblogg denne måneden. På dette kortet har jeg brukt ark fra Maja design. Blomster fra resteboksen og punch fra MS.

Følg med i morgen. Da kommer det flere julekort:)

Sjokoladekort i grønt, hvitt og oransje:)

Nå kommer kortene på løpende bånd her. Rart hvordan kortlaging går litt i rykk og napp. På de to siste dagene har jeg laget fem ulike prosjekter. Andre ganger kan det gå en uke eller to uten at jeg rører en papirbit;)
I dag har jeg blant annet laget et nytt sjokoladekort etter inspirasjon fra Marianne. Jeg har brukt fargene grønt, hvitt og oransje, som er fargene i denne ukens utfordring hos Sketchy Colors. Oransje er ikke en farge jeg bruker så mye av. Hadde kun noen oransje blomster liggende som jeg fikk i en candy engang. Derfor har jeg fargelagt noen sommerfugler med distress også. Mønsterarkene er fra Pion design. Bildet tror jeg også kommer derifra.




























Innsiden er lik det forrige kortet. Her har jeg brukt punch fra MS.










mandag 25. juni 2012

Sjokoladekort

I dag har jeg prøvd å lage et sjokoladekort. Dette kortet har jeg sett i bloggen til Marianne. Syns de er kjempefine å ha liggende om man skal ha en liten ting til noen. Jeg har gått ut i fra målene til en 100 g melkesjokolade. Det er ganske enkelt å endre målene om du skal lage til en sjokolade som har en annenn størrelse.
Her har jeg laget et kort i rosa, hvitt og grått. Arkene jeg har brukt er fra Maja design. Jeg har pyntet med blomster, halvperler og en utstanset sommerfugl. Jeg har også brukt en hjertepunch fra MS.





















































fredag 15. juni 2012

Kort i blått og grått

Dette ble også et veldig enkelt kort. Her har jeg brukt ark fra Maja- design. Både kantpunchen og sommerfuglpunchen er fra MS. Bildet og rammen bak har jeg stanset ut med spellbinders. Ellers måtte jeg på jakt etter blå blomster og fant noen som matchet arket. Har brukt hvite halvperler i hjørnene og på sommerfuglene.


















Håper alle sammen koser seg denne fredagskvelden. Her var planen å se litt fotball, men været er ikke helt på arrangørenes side i Ukraina.

Enda et kort:)

Her er det et kort til som jeg laget i går. Har brukt de samme arkene her som på det forrige kortet. Bildet kommer fra Pion. På blomstene har jeg hatt på stickles. Sommerfuglene har jeg pyntet med små halvperler.


torsdag 14. juni 2012

Et nytt kort

Her kommer et nytt kort jeg har laget.
Arkene jeg har brukt kommer fra Maja- design. Bildet er fra Pion. Ellers har jeg pyntet med hjørner fra Kort & Godt, blomster, halvperler og sommerfugler.

lørdag 9. juni 2012

Award









Jeg har fått en award av Sandra:) Ble veldig glad for denne. Tusen takk:)

Denne awarden gis til til lovende bloggere som inspirerer deg, og har mindre en 200 følgere. Liebster Award har navnet sitt fra det tyske ordet, som betyr "elskede,kjæreste eller favorit"
Når du blir nominert følger det noen regler:
Thank the person who gave them the award and link back to that person’s blog
• Copy and paste the award to their blog (I linked my award to the one who gave it to me)
• Reveal the next 5 blogs they have chosen to receive the award, commenting on their blog to break the happy news!
• And lastly, hope the artists nominated will do the above and keep the award going by accepting and awarding “The Liebster Blog Award” to 5 special bloggers that they too would like to honor.
 På norsk blir det derfor så enkelt som:Anerkjenne blogger som ga deg prisen,ved å linke tilbake til dem.
Gi prisen til 5andre bloggere som har mindre en 200 følgere,og la dem få vite om det gjennom en kommentar på bloggen sin.

Jeg har tittet litt rundt i blogglisten min, og kommet fram til disse fem bloggerne som jeg syns fortjener denne awarden:

Idas kreative side: Har en blogg som  jeg besøker ofte. Lager utrolig mye fint:)
Sissels kreative krumspring: Lager mye flott og varierende:)
Eva Maries univers: Jeg liker veldig godt måten hun pynter kortene sine på:)
Cath.s pysselhörna: Lager mange flotte og varierende kort:)
Anne Maries blogg: Lager mye flott av papir:)

Håper dere setter pris på awarden jeg har gitt dere:)

Gleder meg til å følge med på hva dere lager videre:)

fredag 8. juni 2012

Bryllupskort

Har laget et bryllupskort som jeg vil vise fram i dag. Dette kortet er laget til en utfordring jeg fikk inne på Papirdokkene sitt forum. Oppgaven var å lage noe som ikke var firkantet. Det ble et relativt enkelt kort, men syns det passet bra, siden blomsterhjertet gjør så mye ut av seg. Det grå mønsterpapiret jeg har brukt er fra Maja- design. Blomstene er fra restehaugen min.





















mandag 4. juni 2012

Kort til en 50- åring

Har laget et kort til en kollega av meg som fylte 50 år i helgen. Hun er veldig glad i å strikke, så da synes jeg dette motivet passet veldig bra:)



















Har brukt ark fra Maja design denne gangen også. Blomstene er fra resteboksen min, der jeg legger de blomstene jeg bare har noen igjen av hver farge av. Swirlen er fra MFT og tallene er fra TH. Blonden er også en rest jeg hadde liggende.
Da er jeg klar for jobb nr to denne dagen. Ønsker alle sammen en super kveld.