onsdag 25. juli 2012

Noe nytt fra meg

Nå er det en god stund siden jeg har laget noe. Dagene forsvinner fort og jeg har rett og slett ikke hatt tid til å sette meg ned med kortlaging.
KoblingDette kortet har jeg kaget til denne månedens utfordring hos ProMarker Norge. Oppgaven denne gangen var å bruke minst fem motiv og fargelegge i sommerlige farger. Motivene jeg har brukt er alle i fra Magnolia, og alle er fargelagt med Promarkere.
Jeg har pyntet med blomster og pyntebær. Har også brukt en punch i fra MS.
Håper alle får en flott efta og kveld videre:)

torsdag 12. juli 2012

Nytt julekort

Da er det siste julekortet for denne måneden ferdig. Denne gangen har jeg brukt ark fra Maja design og Pion. Motivet jeg har brukt har jeg funnet på Pionarket Vinterfågel. Motivet og den hvite rammen under har jeg stanset ut med spellbinders, julekulen er en dies fra Marianne design. Jeg har også brukt blomster, halvperler, liquid pearls og stickles.
Her har jeg satt sammen de tre julekortene jeg har laget til Hjertebodens juleblogg denne måneden.


onsdag 11. juli 2012

Nytt shakerkort

Har laget et nytt shakerkort i dag. Dette er kort nr to som jeg skal levere til Hjertebodens juleblogg denne måneden. På dette kortet har jeg fargelagt et motiv fra Bildmålarna. Jeg har både brukt Copics og Prisma Colors. Jeg har pyntet med blomster, utstansede kvister og en julekule fra Marianne design. Arkene er fra sommerkolleksjonen til Maja design. Syns fargene passet godt til julekort også;)


tirsdag 10. juli 2012

Shakerkort

Da har jeg laget det første julekortet for denne måneden. I juli er oppgaven hos Hjertebodens juleblogg at minst et av kortet er en shakerkort. Jeg har aldri laget denne typen kort før, men etter å ha laget dette, blir det nok ikke siste gangen jeg bruker denne teknikken. Syns det blir en fin effekt på kortet, samtidig som det blir litt annerledes enn vanlig kort. Jeg har brukt tutorialen som fantastisk flinke Camilla H har laget.

Motivet har jeg fargelagt med Copics og hatt på en del stickles. Rammen rundt motivet har jeg stanset ut med spellbinder. Som vindu har jeg brukt overheadark. Inni har jeg brukt klart embossingpulver. Rundt rammen har jeg hatt på liquid pearls. Jeg har stanset ut swirler og snøkrystaller. På blomstene har jeg også hatt på et lag med stickles.

mandag 9. juli 2012

Papirplaneten sin vervekampanje

Papirplaneten har gående en vervekampanje på bloggen sin. Premien man kan vinne er et gavekort på 400 kr som man kan bruke på promarkere.

Hvem har vel ikke lyst på dette? Bli med i trekningen du også:)

fredag 6. juli 2012

Sommerutfordring hos Copic Marker Norge

Da er det tide på å vise et nytt kort jeg har laget. Dette kortet er laget til Copic Marker Norge sin sommerutfordring. Den første utfordringen er veldig åpen. Det eneste kriteriet er at man skal bruke Copics på prosjektet sitt. 























Jeg har brukt en av de nye Magnoliastemplene mine. Tilda er fargelagt i følgende farger.
Hud: E000, E00, E21 og blender
Klær, hårbånd og blomst: RV10, R81, R83 og G99
Vinger: W2, W4, W6
Sko og hår: E25, E31 og E34

Kvistene er dies fra Magnolia og sommerfuglene stanset ut med en punch fra MS. På vingene til Tilda, rundt motivet og på blomster, kvister og sommerfulgler har jeg harr på masse stickles. Ellers har jeg pyntet med noen halvperler. Arkene jeg har brukt kommer i fra Maja design.