torsdag 26. november 2015

Enda en toffifee- eske...

...har sett dagens lys på hobbyrommet. Denne gangen har jeg brukt ark fra restekassa mi, så husker ikke helt hvilken produsent dette er. Blomstene jeg har brukt, kommer fra WOC.

onsdag 25. november 2015

Toffifee- eske.

I dag har jeg lyst til å vise dere en ny toffifee- eske jeg har laget. Jeg har brukt grå bazzill for å lage esken. Arkene  jeg har brukt kommer fra Maja- design. Kvistene har jeg stanset ut med en punch fra Martha Stewart.

tirsdag 24. november 2015

Vinner av adventskalender

Først vil jeg få takke alle som har deltatt i adventskalendercandyen min. Jeg har nå fått trukket en vinner som vil kunne pakke opp en liten pakke med scrappesaker i hele desember.

Jeg har brukt random til å trekke vinneren.
Vinneren ble Sigrid Norseth.

Gratulerer så mye. Send meg adressen din på mail, så dukker det snart opp en pakke i posten :)

Ønsker alle sammen en fantastisk dag.

mandag 23. november 2015

Sjokoladekort

Her kommer det et nytt sjokoladekort som jeg laget for en tid tilbake. På dette har jeg valgt å ha et tomt skrivefelt på innsiden slik at man kan skrive sin egen julehilsen. Arkene jeg har brukt kommer fra Maja- design. Bildet tror jeg er fra Pion.

Candy - julekalender

Denne posten vil stå øverst fram til 23. november.  
I dag er det to måneder igjen til jul, derfor har jeg lyst til å legge ut en liten candy på bloggen min. Denne gangen vil jeg gi bort en liten adventskalender. Masse scrapbookingutstyr er funnet fram, og snart pakket inn i 24 små pakker, og klar til å gis bort til en heldig vinner.
                                                                                                                        ILLUSTRASJONSFOTO.
Det er veldig enkelt å bli med i trekningen av kalenderen. Det eneste du trenger å gjøre, er å legge igjen en kommentar under dette innlegget. Det hadde også vært hyggelig om du hadde kommentert et annet innlegg som du finner i bloggen, men dette er ikke et krav. Fristen for å delta er mandag 23. november.
Da håper jeg mange har lyst til å være med på denne candyen.

søndag 22. november 2015

Bursdagskalender

I dag har jeg en bursdagskalender å vise dere. Har aldri laget dette før, men når jeg så ark til dette, så måtte jeg prøve. Her kommer den første jeg har laget. Både ark og motiv er fra Pion. Bursdagsarkene kommer fra Papirdesign.

lørdag 21. november 2015

Nisselykke del 2

Her kommer det blå kortet som er nesten likt det røde jeg la ut for noen uker siden. Likte oppsettet så veldig godt, så tenkte at det ikke gjorde noe om dette ble likt. Motivet er fra North Star, og er ferdig fargelagt. Dette er veldig praktisk om man har litt dårlig tid, og ikke rekker å fargelegge motiv selv.
Arkene er fra Maja- design.

fredag 20. november 2015

Julepyntet tre

Her kommer det et nytt sjokoladekort fra meg. Denne gangen med en fargekombinasjon som jeg har bitt veldig glad i. Spesielt syns jeg at den lyse brunfargen er så fin. Arkene jeg har brukt kommer fra Maja- deisgn. Kvistene jeg har brukt er stanset ut med en punch fra Martha Stewart.

torsdag 19. november 2015

På aketur

Her har jeg en ny toffifee- eske å vise dere. Disse nissene er så søte, og de gir virkelig julestemning. Må nok lage noe mer med dette motivet ;) Arkene er fra Pion.
Minner også om candyen min. Det er fortsatt noen dager igjen før trekning. Du finner den her.

mandag 16. november 2015

Nytt sjokoladekort

Her kommer det et nytt sjokoladekort som jeg laget for en stund tilbake. Denne gangen er det et kort  i brune nyanser. Som på det forrige kortet, er det også denne gangen ark fra Maja - design. I tillegg har jeg fått brukt noen ark fra restekassa mi.

søndag 15. november 2015

Sjokoladekort med engler

God kveld alle sammen. Håper alle sammen har hatt en fantastisk helg.
Jeg har et sjokoladekort å vise dere. Jeg liker veldig godt å lage disse kortene, og det er fint å ha disse liggende på lur om man skulle trenge en liten gave. Denne gangen har jeg brukt rød som hovedfarge. Jeg syns at denne rødfargen er veldig fin på julekort. Arket er fra Maja- design.

fredag 13. november 2015

Julekort

Nå har jeg en liten pause fra julemesseplanlegging. I morgen braker det løs, og jeg er kjempespent på hvordan mottakelse produktene mine får. Jeg har i kveld lyst til å vise dere et julekort i grått og grønt.  Arkene jeg har brukt er fra Maja - design. Ønsker alle en strålende høstkveld.

onsdag 11. november 2015

Dekorerte bokser

I dag har jeg tre dekorerte pringlesbokser å vise dere. Disse passer utmerket å putte lys eller twist i, har også brukt disse som gaveeske for en halv vinflaske.  Jeg har brukt ark fra Pion. Bildene kommer også derfra. Jeg har dekorert med perlebånd, blomster, utstansede kvister, stjerner og masse glitter.
Vil i samme slengen minne om candyen som du finner her. Det er ikke så veldig mange med, så det er gode vinnersjanser.

søndag 8. november 2015

Julekuler

I helgen har jeg dekorert noen julekuler. Jeg har hatt disse kulene liggende i snart et år, og nå tenkte jeg det var på tide å få dekortert dem litt også :) Jeg har brukt resteark på disse kulene, arkene kommer fra Maja- design og Pion.


  
Minner samtidig om kalendercandyen jeg har. Den finner du her.

søndag 1. november 2015

Høsttag

Vi er klare med en ny utfordring hos NSHK. Denne gangen vil vi se bidrag med tema høst. Vi er denne gangen sponset av My Besties. Det er lenge siden jeg har fagelagt, men det var gøy, så tror jeg må ta fram tusjene litt oftere.

Kort til mann

Vi er klare med en ny utfordring hos Hjerteboden. Denne gangen vil vi se maskuline bidrag.
Jeg har laget et kort i bruntoner denne gangen. Jeg har brukt ark fra Maja- design.