mandag 25. januar 2016

Dåpskort

I helgen hadde jeg en gjennomgang av bildene mine, og da fant jeg ut at det var et kort jeg ikke hadde fått blogget. Det var et dåpskort som jeg laget i høst. Jeg har brukt et motiv fra Magnolia som jeg syns er utrolig nydelig. Det har jeg fargelagt med Copics. Banneret er en die fra LaLaLand. Jeg har også brukt dies fra Spellbinders og en kant- og hjørnepunch fra Martha Stewart. Arkene jeg har brukt, kommer fra Maja- design.

søndag 24. januar 2016

To kort med biler og litt tresmykker

I dag har jeg fått laget to nye kort. Denne gangen ble det to nesten like kort med vårlige farger. Arkene jeg har brukt, kommer i fra Maja- design. Jeg har pyntet med utstansede swirler og hjørner i tillegg til noen metalltannhjul.

I dag har jeg også lyst til å vise fram noen produkter laget i ulike typer treverk. Disse er det faren min som har laget. Han selger disse ulike produktene, så om du har lyst til å kjøpe noe av det du ser her, kan du sende meg en mail. Om du vil se mer av det han lager, kan du ta en titt her




lørdag 23. januar 2016

Brunt og hvitt

I dag har jeg fått laget ferdig noen kort. Det har blitt fire kort, og her kommer det første. Dette kortet har ikke blitt pyntet så voldsomt, men siden det er mye lag på lag med ulikt mønsterark, så syns jeg at det ikke kunne være så mye pynt på det i tillegg. Jeg har valgt å ikke sette på tekst på det enda, siden jeg er litt usikker på om jeg skal bruke det til konfirmasjon eller bursdag.

torsdag 21. januar 2016

Bilde med bling og tekst

Forrige helg laget jeg to bilder med tekst som jeg tenkte kan pynte opp litt i stua. Jeg har laget det i samme oppsett som det forrige kortet jeg la ut. Det er ikke så mye pynt på dette bildet heller, men jeg syns at teksten skal komme i fokus.

søndag 17. januar 2016

Lev hvert minutt...

Jeg har igjen laget et kort der jeg har brukt en tekst som hovedmotiv. Denne gangen har jeg skrevet ut teksten selv. Jeg har valgt å bruke sølv og grått som farger på dette kortet. Ingen blomster denne gangen, men det kan jo bli fint for det;)

lørdag 16. januar 2016

Vennskapsoppskrift

I dag har jeg et kort med tekst som hovedmotiv å vise dere. Syns det er veldig fine kort å både lage og gi bort. Denne teksten har jeg kun brukt på et kort tidligere, men til gjengjeld laget jeg 40 (!) stk av dette kortet i løpet av et halvt år. Innleggene med dette kortet kan du se her og her om du vil det.
Tilbake til dagens kort.Jeg har brukt ark fra Maja- deisign. Ulike punchere fra Martha Stewart og dies fra blant annet Spellbinders. Stempelet er fra North Star Design.
Med dette kortet vil jeg delta på utfordringene hos Kort o Mania der utfordringen denne gangen er tekst som hovedmotiv og hos North Star Design - alt er lov.

søndag 10. januar 2016

Blått og blomstrete

I dag har jag laget et kort igjen. Denne gangen ble det et kort som enten kan brukes til bursdag eller konfirmasjon. Jeg har brukt ark fra Maja- design. Jeg har brukt mange forskjellige puncher og dies på dette kortet. Den store blomsten i midten er ikke så gul som den ser ut som på bildet. Bildet og blomstene har fått litt stickles.

fredag 8. januar 2016

Rosa konfirmasjonskort

Da er helgen her igjen, og årets første uke er snart over. Når jeg ført var i gang med å lage konfirmasjonskort, så ble det et til i samme slengen. Ganske likt, men med ulik farge og ulik bakgrunn. Arkene er fra Maja- design. Hjertebakgrunnen er en dies fra Poppystamps. Kvistene er stanset ut med en punch fra Martha Stewart og teksten til konfirmanten kommer fra KaBoks.

torsdag 7. januar 2016

Lilla konfirmasjonskort

Da har jeg laget årets første konfirmasjonskort. Veldig gøy å lage noe annet enn julekort. Jeg har brukt ark fra Maja- design. Diesen som jeg har brukt for å lage bakgrunnen kommer fra Poppystamps.

søndag 3. januar 2016

Årets første julekort

Som jeg nevnte i topp 10 innlegget mitt, så har jeg som mål å lage noen julekort gjennom hele året. Her kommer det første. Dette er et DT- bidrag for Hjerteboden, der vi i dag starter opp en ny utfordring. Denne gangen vil vi se bidrag med bruk av snøkrystaller. Jeg har brukt snøkrystaller i form av en diecut og en charms. Papirene er fra Maja - design. Motivet er fra Pion. Rundt kanten har jeg brukt et bånd med bling. Kjøpte mye av dette før jul, men har ikke rukket å bruke det før nå. Håper du tar turen inn til Hjerteboden og deltar på utfordringen :)

fredag 1. januar 2016

Godt nytt år

Håper alle sammen hadde en flott nyttårsfeiring i går. Vi hos Nordsalten hobbyklubb er klare med litt midtveisinspirasjon til dere i dag. Utfordringen er Alt er lov, så det skulle være overkommelig å være med på denne utfordringen.
Jeg har laget et kort i vinterlige farger. Vi i Dt- teamet har fått sponset motiv fra My Besties. Jeg har fargelagt med Copics. Jeg har brukt to ulike dies fra Spellbinders. Kantpunchen kommer fra Martha Stewart. Arkene jeg har brukt er fra Maja- design.
Med dette kortet deltar jeg på utfordringene hos:
Papirplaneten - Hvitt og blått.
Kreativ Scrapping - Alt er lov.