tirsdag 13. juli 2010

Utfordring # 1 hos Anonyme scrappere

Anonyme scrappere har nå startet opp med utfordringer:) Denne gangen er oppgaven "rosa med roser". Mitt bidrag ble da slik.

Har prøvd meg på en type brettekort jeg ikke hadde forsøkt tidligere:) Syns kortene med denne teknikken blir veldig flotte, og "litt mer" enn et vanlig kort. Jeg har brukt rosa mønsterark på alle sidene, (og grå under den rosa) og pyntet med rosa roser. Jeg har brukt blomstercharms under noen av dem. Har revet og svertet kantene på vintagebildet. Har ellers pyntet med hvite halvperler og en sommerfugl. Inne i bretten har jeg stanset ut to skrivefelt med spellbinders. Disse har jeg "sotet" kantene på.


2 kommentarer:

  1. Oj, dette var VELDIG fint, Jeanett! ♥ Så utrolig lekkert, fult av detaljer og rett og slett helt vakkert! :) Jeg syntes du har blitt utrolig flink i det siste! Ikke det at du ikke har vært flink, for det syntes jeg jo virkelig, men du har fått så mye detaljer og alt nå på kortene dine! :)♥ Jeg elsker dem!!

    Ønsker deg en god sommer videre♥ Klem Hanna

    SvarSlett
  2. Hei! Takk for koselig kommentar inne hos meg :) Nå er jeg på besøk hos deg, og jeg synes du lager mye fint. Særlig liker jeg det siste kortet ditt! Fine detaljer og farger, og til å være første gang du prøver teknikken så er det jo kjempebra! God sommer! Klem Pernille

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar:)