onsdag 10. august 2011

Julekort august

Her kommer julekortene mine for august. Syns det er greit å få laget dem så raskt som mulig denne måneden med tanke på at jeg begynner på skolen igjen neste uke. Blir litt slitsomt tror jeg, men skal ikke klage, siden jeg har hatt så lang ferie som jeg har hatt:)

Ble ganske enkle kort denne gangen også... På alle kortene har jeg brukt ark fra Maja design. Og denne gangen er alle arkene fra en julekolleksjon.

På det første kortet har jeg brukt brune farger. Har punchet en kant med MS- punch, svertet kantene med distress. Har ellers pyntet med blomster, hamp, ark med gotisk skrift, charms og halvperler.På det andre korter har jeg brukt et vintagebilde med engler. Kortet går i grønne toner. Her har heg brukt punchen på to av pannelene, disse er igjen festet med 3D puter. Har pyntet med halvperler og charms. På alle kantene har jeg hatt på stickles. Legg også merke til at jeg ikke har brukt blomster på dette kortet. Tror nesten dette må være første gangen;)Dette kortet går i lysere toner. Her har jeg også brukt englebilde. Her har jeg brukt roser og halvperler, samt litt osteklut som pynt. Har hatt stickles på kantene her også.


Ønsker alle sammen en flott dag.

4 kommentarer:

 1. Helt utrolig nydelige julekort alle tre Jeanett! Så mange søte detaljer også:)) Likte veldig godt ostekluten og perlene:)
  Takk for at du sender kort inn til Julebloggen.
  Klem, Camilla

  SvarSlett
 2. Noen er tidligere enn andre, ja! Kortene dine er veldig pene. Mye fint her.

  SvarSlett
 3. Wow, these are fabulous! Love the design and embellishments! Hugs, Karen

  P.S. If you have time to stop by, I'm giving away some blog candy!

  SvarSlett
 4. Lekre julekort du har laget! Rene og fine farger. Motivene er så fine:-)
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar:)