fredag 13. januar 2012

Frem fra glemselen;)

I går ble det laget et nytt kort. Utrolig godt å kunne sette seg ned med litt av det man har lyst til når man kommer hjem fra skolen. Det er enda ikke så mye jeg skal lese, annet enn moderne litteratur, romaner, så det er bare kos egentlig. Men vet godt at om ikke lenge starter oppgavene og pensumlesing igjen, så eg får nyte det så lenge jeg kan;)

På dette kortet har jeg brukt et stempel som jeg ikke har brukt på over et år. Det er jo egentlig så fint, men stempelsamlingen min øker stadig, så er flere av stemplene som desverre ikke blir brukt så mye som de burde. Men det er vel sånn det er;)

Jeg har havnet i en tralt der jeg pynter på samme måte, bruker de samme spellbindersene og bruker den samme "skissen". Ja, ja, sånn kan det gå:)

Leverer kortet til Sketchy Colors der fargene denne uken er lilla og grå og
Papirdokkene der oppgaven er noe gammelt og noe nytt. For meg er stempelet gammelt, det samme gjelder det grå mønsterpapiret jeg har brukt under det lilla. Det som er nytt er ny blonde og nye copicstusjer (de lilla).

Da håper jeg alle sammen får en fantastisk kveld. Jeg skal se på VM (vestlandsmesterskapet i fotball) Beklager til alle som må lese om mitt fotballsnakk også utenom sesongen, men nå begynner altså oppkjøringen til sesongen som starter i mars og nå har jeg ikke sett Brann spille kamp siden slutten av november, så nå er det på tide;)

6 kommentarer:

 1. Kjempefint kort, selv om du føler at du gjør det samme. Plutselig gjør du noe helt annet, og det blir fint også. Morsomt at du er så glad i fotball, du skulle nok sett veteranlaget mitt spille... damer + 32, tror jeg. Jeg er eldst på laget. Det er så utrolig gøy. Mye morsommere enn elitelagene. Det skjer så mye mer på banen!!!! Ønsker deg en fin helg.

  SvarSlett
 2. Det var nydelig, og hvilket herlig motiv! Kjempelekkert :)

  Takk for at du scrapper med Papirdokkene

  SvarSlett
 3. Nydelig kort. Liker motivet og papirene dine. Grått og lilla er utrolig lekkert sammen.
  Takk for at du deltar hos Papirdokkene. Klem :o)

  SvarSlett
 4. Lekkert kort! Super fargekombinasjon og Tilda er nydelig fargelagt!
  Takk for at du deltar hos Papirdokkene :)

  Klem, Gry-Heidi

  SvarSlett
 5. Rålekkert rett og slett :-))
  Så delikate og nydelige farger!!
  Fargelegginga - sukk- den må jo være helt perfekt!! tusen takk for at du deltar hos Sketchy Colors, og lykke til!;)
  Klem, Ellen

  SvarSlett
 6. Supernydelig kort i herlige farger, så enkelt, søtt og yndig! Vakkert er det:)

  Takk for at du scrapper med oss Papirdokker

  Smil fra Anne;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar:)