torsdag 7. juli 2011

Dåpssett

I dag skal jeg vise dere et sett som jeg har arbeidet med de siste dagene. Mye jobb, men utrolig morsomt. Denne gangen ble det et sett som man kan bruke til dåp. Fargene jeg har brukt er lyseblå, beige og brun.


Har laget en vogn, som jeg fant mal på hos Maya. Og et eskekort. Stemplene jeg har brukt er fra WOJ og Kort & Godt. Klar for et lite bilderas? Spenn fast setebeltene og hold dere fast.


Vognen er laget i lyseblå bazzill og Majaarket "Läsa en bok". Jeg har brukt MS punchen min flittig (endelig fått kjøpt meg en ny, etter at den forrige jeg hadde ikke ville kutte i bazzill lengre).


Håndtaket er et grillspyd som er dekt med stickles, cinnamon. Blomstene har også fått et lag stickles, star dust på seg. Har også festet på en bamsecharm.På eskekortet har jeg brukt skissen til Sketchy Colors. Jeg har maskert sammen to stempler og somalltid fargelagt med promarkers. Har brukt de samme arkene her. Blomstene har fått stickles og kantene er svertet med distress. Halvperler fra Kort og Godt. Blonden er kjøpt hos Papirpikene på Gjøvik. Må komme med litt reklame også. Papirpikene er en utrolig fin og koselig butikk som ligger sentralt til på Gjøvik. De har alt en kortlager kan ønske seg, og litt til. Jeg anbefaler alle som er i Gjøvikområdet, eller Østlandsområdet generelt, til å ta en tur dit.


Innsiden med skrivefelt og en eske der man kan legge en liten dåpsgave.


Nærbilde av esken.Rommet til esken har fått mål slik at en liten barneskje har fått plass.


Baksiden med mitt personlige stempel.

Deltar i følgende utfordringer:

Sketchy Colors: Lys blå, beige og brun + skisse

Trykkpressa juli: Brettekort

Scrappekammeret: Et mønsterark. Jeg har kun brukt Läsa en bok fra Maja design. Men jeg ser at jeg på hjulene på vokna har klart å lime mønsterarket feil vei, slik at baksiden på mønsterarket kommer fram, men det er jo kun et mønsterark, så jeg prøver meg;)

Ønsker alle sammen en flott sommerdag. Jeg har et nytt prosjekt på gang, så det kan jo hende det kommer mer her i løpet av dagen:)

4 kommentarer:

 1. Kjempeflott løsning av skissen og fargene.
  Nydelig dåpssett.
  Takk for at du er med på sommerutfordringen til SC.
  Lykke til.
  Klem fra Kaia

  SvarSlett
 2. Så lekkert! Nydelige farger og kjempeflott pyntet. Masse lekre detaljer:)

  Takk for at du deltar hos Ett trykk og riktig god sommer!

  SvarSlett
 3. Nydelige ting du har laget!! Virkelig delikat og så gjennomført! Herlige farger og nydelig pynt!

  Tusen takk for bidraget til Scrappekammeret!

  SvarSlett
 4. Kan tenke meg att det var mye jobb med dette settet! Otroligt nydeligt og så mange flotte detaljer!

  Takk for at du deltar hos Scrappekammeret!
  Klem/
  Ulrika

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar:)