tirsdag 19. juli 2011

Min første LO

Da har jeg forsøk meg på en LO. Denne ble veldig enkel, men siden det er første gangen, så er jeg fornøyd. Jeg har scrappet bilder som ble tatt på min første Bergenstur for mange år siden.
Etter disse bildene ble tatt, har jeg vært flere turer i Bergen, men da med digitalkamera, noe som fører til en bunke med minnekort i stede for bilder. Jeg er nemlig ikke så flink til å fremkalle bildene jeg tar, og når skriveren lever sitt eget liv og ikke hører på mine instrukser, får det bli noen gamle bilder denne gangen.

På denne lo- en har jeg latt meg inspirere av sangen Idyll av Postgirobygget. Dette var utfordringen hos Kortgleder denne gangen.

Jeg har stanset ut bildene med spellbinders. Bokstavene jeg har brukt har jeg klippet ut i bazzill. Har pyntet med litt blomster, charms som passer til bildene, fotball, fotballsko og en fisk.

Bildene er fra Brann stadion, Akvariet og Fløien.

Når en av strofene i teksten er "Det var hjerter i brann" har jeg valgt å bruke den som tekst til bildet fra Brann stadion. Det må også nevnes at Brann vant 3- 1 over Tromsø i denne kampen:)

Jeg ønsker alle sammen en flott dag. Nå skal jeg være litt mer kreativ:)
Blogges

3 kommentarer:

  1. Så morsom LO du har laget. Det er veldig gøy å lage ordentlige sider med minner man har. Jeg tenker på LO'ene som et utvidet fotoalbum. Og synes du har fått med veldig mye fint her.

    SvarSlett
  2. The cards are so simple but extremely beautiful! You're so creative! I enjoy ur blog very much to get some ideas to scrapbook. Kindly visit me too at http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/ and leave comments on my scrapwork. I wish I could do some professional scrapcards like yours.

    SvarSlett
  3. Veldig herlig LO, jeg likte godt den ekstra lille detaljen med swirlen som stikker ut der nede. :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar:)